Ur kaos

Christoffer på jobbet föreslår suit-up friday. Vi är tre fyra som hänger på.

Vad är en av de absolut första och mest grundläggande sakerna man lär sig på improvisationskursen steg ett? Jo att bejaka. Säger man ja till allt som kommer upp händer något på scenen. Ofta blir det dessutom roligt. Säger man nej eller kanske händer inget. Det är i livet som i teatern. (förlåt kära kollegor men så är det faktiskt:))

Går ner i källaren för att stänga av en vattenkran och kommer upp med två trasiga trummor och en bit död get från 90-talet. Det är precis det som är så spännande med kaos att man vet aldrig vad som kommer ur det. Hittar två trummor till i magasinet. Julien klär av dem. Vi diskuterar barn och enas om att det togolesiska systemet där barnen är allas ansvar är klart överlägset vårt svenska system. Ringer Gilbert. Fortfarande inget visum. Ringer marie. Bilen är inte såld ännu. Vi hänger mitt emellan. Djenkoumen blir lite lös men god.

Soffan hamnar i hörnet där vi har täckning på grannens internet. Vi är trötta efter en långpromenad på sjön och mätta av djenkoume. Utanför fönstret kommer Hannes springande. Julien knackar och ropar Neuf . Uppe är det gladiatorerna, i sovrummet är det mello och i salongen är det afrikanska mästerskapen. Popcorn. Mer tv-kväll än så här blir det inte. Jag sitter mitt emellan och lyssnar på kaoset.


Kommentarer
Postat av: Elisabet Eknor

Hej!

Ingen dum ide med suit-up fedag.Vi har kjol/klänningskod(o då känner man sig ju lite "dress-up")på fredagar,dessutom fikabröd till fikat.Känns lite extra festligt o förväntansfull...firar liksom in helgen =).Sedan blir ju kjolarna lite mer använda.

2012-02-13 @ 19:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0