Tip Top

Jag såg en man som bad mot mecka i rondellen utanför jobbet. En annan man åt en tiptop utanför sin bil i regnet och tittade på. Det var en fin bild. Jag har jobbat på i dag. Haft mer inspirerande tankar på jobbet än på länge, alla att göralistor i oordning + postat otal brev till dansdeltagare. Franska på morgonen. hittat på en sång. Tänkt på framtiden.

Den 25:e september kl 14.30 kommer Tommy Svensson till Örebro och hjalmar Bergmansalen, peppa  folk att komma och höra honom.

Min väckarklocka är halvpaj, ringer bara ibland. Williams telefon är tvättad i maskin och mammas bil är på lagning sen en vecka tillbaks. Några mornar har jag först lämnat Ture vid bussen, sedan tre busungar på dagis och sedan mama i gyttorp, sedan jobbet kl 10.

Jag har målat lister i kväll i Tures rum. Nu är det verkligen NÄSTAN klart. I morgon är det bara att smälla upp sista listen med tre spikar och sedan sopa ur allt damm! I morgon kommer Jenny C och Filippa och hälsar på och vi ska äta lunch hos farfar. Jag har aldrig haft mina mor och far-föräldrar SÅ nära som mina barn har.

himmelsblått

Lyssnar på ett inlägg om Carina Rydberg på P1. Det är spännande. Här om dagen hörde jag en fantastisk positiv 50+ kvinna på P1 om friheten när barnen växt upp. Jag blev lite drömmande... De är så fina men tar all tid och energi. Så är det bara.

I dag har vi haft en promenad i trattkantarellerna, en fin stund vid Järleån med farfar och mormor och en skön stund hos mamma. Jag har promenerat 6 km med Ture i sulky och pratat. Han var jättetrött och tyckte det var mysigt att bara sitta i vagnen och prata med mamma. I går var vi på Tures sista poolspel för säsongen. Även där var farfar och mormor med. William och Ammi var hemma och tapetserade Tures rum som vi arbetat med till halv tre kvällen innan. Nu närmare vi oss slutet med den stora renoveringen. Kanske ska vi satsa på en inflyttningsfest till jul då det var två år sedan vi började. Tures rum blev jättefint med himmelsblå tapet. Nu ska vi välja tapet till stora rummet uppe. Det lutar åt en mörkröd och en ljusbeige storblommig... Vad tycker du?

Klacka

KlackaLerberg över
Över konungastollen

Vi har dansat älvor två nätter i rad nu. Improviserat barfota ute i mörkret. En musikupplevelse med dansande statister.
Algot satt ensam vid bordet i dag med lite glass och äppelkaka, jag och william låg i sofforna;
- Visst alla ska dö?!?
- Ja
- Jag ska dö och mamma ska dö och pappa ska dö och Tage...
- Ja...
Sen kom det inget mer. Han var helt nöjd med svaret och glasstunden!

RSS 2.0