MÖSSOR & KAKOR

image23

I dag har Tage varit ur gängorna och snorig och därför varit hemma från dagis. Han har trivts som fisken! Först på förmiddagen sydde vi mössor till honom och Myra och sedan fick han ha en dag utan tjat och nu på kvällen när han inte kunde sova fick han vara uppe och baka kakor!
FAMILJEFOTO

image11
FAMILJEFOTO


Det är inte lätt att få en hel familj att se glada ut samtidigt!


RENOVERINGSSTATUS I

image10

RENOVERINGSSTATUS:
Lekstugan:
Ny takpapp är på, massor av olika brädor och plank hämtade och mätta. Lister inne nedtagna, mögeltvättade och grundmålade. Panel innomhus är på G, jag har spikat en halv vägg. Återstår rätt mycket jobb!

Stora huset:
Ingenting är klart! Uppe är inget påbörjat, här bor vi. Nere är köket halklart. Alla skåp och lådor är tillverkade, målade och i stort set på plats. Golvet på plats obehandlat. Hallen är tapetserad och golvet lagt, obehandlat. Josef Frank-tapet. IKEA-garderober uppmonterade. Resten av nedervåningen är snart helt urriven. I dag har vi kört spis och diskmaskinen till tippen. Snart ska vi lägga in nytt golv i hela stora rummet. Den vita soffan på bilden har jag nästan målat klart i kväll. Den ska stå i hallen.

Den stora frågan just nu är Var får vi plats med barnvagnarna?

     

Lördag vid Järleån

Idag har vi varit vid Järleån med fem barn och matsäck. Riktig Skogaholmslimpa med ost och skinka och varm choklad. Jag promenerade med Myra i vagnen. Ture cyklade och resten åkte buss. Masssor av vitsippor, några pärlhyacinter och två maskrosor. Barnen hoppade på stenar och kastade boll och vi låg på fårskinn i gräset och blåsten. Myra sov. Nu är det kväll och mörkt. Algot har massa feber och ligger i soffan. Ture och Tage har hoppat sig trötta till bamseskivan efter att ha ätit blodpudding och godis och mina delikata choklad, grädde & hallonefterätter. Jag har börjat spika ljusgul panel i lekstugan
.


RSS 2.0