21 + 33Ester & Tage sitter i överskåpet i vårt blivande kök. Sven satte in dem i varenda skåp och låda i dag och de (och Sven) höll å att kikna av skratt! William fyller år och vi har kalasat på tårta och farmor Ingers kräftsoppa! Josephine är tillbaks på hemmaplan efter sin Stockholmstrip och fyllde 21 år i går! Nu ska vi söka uppehållstillstånd för besök för henne här och hoppas att hon får stanna ett år till. Hon har precis flyttat in i vårt blivande sovrum på nedre botten och verkar trivas ganska bra just nu. Hon har fått en termos i present och önskar sig nu en toppluva!
Myra
gnäller
Hon var på sin första konferens med Studiefrämjandet i går på naturens hus. Lärde sig att söka bidrag och fick lyssna på Linnévandring. Algot har varit första dagen på dagis efter benbrottet och sommaren. Det var kul tyckte han. Somnade i Williams knä klockan fem precis innan kalaset började. Tage har delat ut enkronor och glitterstenar och halstabletter till alla på kalaset och ätit två tårtbitar. Ture har gått fyra hela dagar i skolan och pratar bara om landbandy och fotboll.
Jag jobbar med marknadsföring av Lenas nya föreställning "Plutôt la vie". Vi satt och redigerade text till kulturrådet till halv ett i söndags natt. Finns det ingen Ob-ersättning i kulturvärlden???
Snart måste jag göra en ny renoveringsstatus för det händer saker i huset.

   
Min vackra familj!

 
Dagens kalas!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vad skönt att Algots ben är helt nu- Ida & Moa har varit lite bekymrade om honom.Har det gått bra med gipset? Vad härligt att ha köksskåp på plats- och vad skönt att det går att stänga in barn i dem - det kan bli användbart! =)

2007-08-31 @ 22:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0