Nescafe är också kaffe

Shit, jag har glömt att vi måste förlänga våra visum innan november är slut. En sak till på att-göra-listan. (Har ingen att-göra-lista ha ha !!!)

 Försäkringskassan säger nej till barnbidraget nu i efterhand. Vi har redan två överklagningar hos länsrätten i Karlstad gentemot försäkringskassan. Det här blir vår tredje. Kanske kan man bli konsult för personer som fått avslag från försäkringskassan sen…

 Vet ni varför svenskarna har dubbla strumpor på sig när de joggar i Afrika? Det är för att de ska kunna ta av sig ett par när det blir för varmt! (Eller för att de har skoskav)

 Vet ni varför svenskarna har dubbla strumpor när de flyger till Afrika? Det är för att pengarna som de har gömt i strumporna inte ska bli svettiga! (Sanna hade det när hon kom, det är sant!)

 Oj oj oj vilken röra det är här med stenbränningen. Inget blir som vi tänkt. Nu är stenarna till pizzaugnen rökta i fem timmar på ett plåttak på gården intill. Jag köpte ved och fotogen och torkade kokosnötter på seven-eleven (visst har jag sagt att de har allt man behöver där!) Han stenbrännaren kunde inte sin sak, det kan jag konstatera efter att ha läst på riksantikvarieämbetets hemsida (underbart med internet!). I morgon ska vi bygga en ugn av stenarna om pappa och Micke och Sanna är tillbaks från Benin. De tröttnade på stenarna och alla som inte kom och for på en liten turisttur för att titta på husen på pålar i grannlandet. Kokosnötsrökt pizza, det måste vara unikt för vår pizzeria?

  

Avstämning av togomålen:
Ska skaffa magrutor (Jenny starfightermålet, Yeah!) Träningen går bra men sen lagar Marie alldeles för god mat…
Ska skriva mycket (blogg, en bok, dagbok eller det jag får lust till) japp.
Ska läsa massor.
Jonas Karlsson – Den perfekte vännen
Chimamanda Ngozi Adichie – Lila hibiskus
Marie Hermansson – Mannen under trappan
Torbjörn Flygt – Underdog
Fredrik Lindström – Jag är en sån som bara vill ligga med dig
Herta Muller – Hjärtdjur
Paulo Coelho – alkemisten
Gunilla Bergensten – När jag fyller 40 ska jag vara snygg rik lycklig och yngre
Katarina Wennstam – Alfahannen
Gerda Antti - Det är mycket med det jordiska
ska dansa mycket. Har sår under fötterna av dansen!
ska jobba på att hyra ut vår villa Suedoise. Snart.
Ska lära mig bättre franska och éwé. Det går framåt men för långsamt! Vill kunna allt. nu.
Ska klara franskkursen på högskolan. Vet man inte ännu.
Ska anställa en snygg poolskötare. Jobbar på det. Går skitdåligt. Pratade med en ung snygg kille i dag när jag var ute och sprang men det visade sig att han bodde i Lomé. Han jag anställde i förra veckan visade sig ha en pågående karriär som tjuv.
Ska skaffa en kaffemaskin till nya baren. Den jag köpt är för dålig, förpassad till förrådet. Har inte råd med en bra! Önskar mig det i julklapp. Ny devis: Nescafe är också kaffe.
ska ordna en pizzaugn på tomten. Heja heja heja… återkommer i morgon…


Kommentarer
Postat av: Inger

ALLTSÅ det härmed f-kassan förstår jag inte riktigt! Ni är väl fortfarande skrivna i Sverige. Skulle ni alltså få barnbidrag om ni for hem en vecka och sedan iväg igen /x flera fram till juni.

Vad är deras motivering? Vad händer då med föräldrarpenningen? Betalar dom inte ut den heller?

Hursomhelst Neskaffe är också kaffe och dessutom gott kaffe.

2010-11-12 @ 10:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0