Invigning!

Och i dag har det varit en lugn dag. En sådan dag som barnen behöver efter fyra dagar i den togolesiska skolan som är högljudd, disciplinär, varm, ny och rätt påfrestande för dem fortfarande. Vaknade mitt i natten av åska, blixtar och spöregn. Vår säng har pajat så vi sover på golvet och det regnade in. Det slutade inte förrän fram emot sju. Och brödcykeln var ändå här vid sex. Fantastiskt! Vi har dansat med Julien och han har lärt Tage laga en trumma. Sen har vi haft pooolinvigning!!! Kolla klippet på youtube! Marie hade gjort Gbotokoin och vi öppnade barnbidragschampagnen (fast barnbidraget inte kommit). Kanske har det varit lugnt också för att hantverkarna lyst med sin frånvaro. Lite skönt men undrar varför. Det är fortfarande mycket som behöver fixas. Men den här helgen blir det inget gjort för vi ska åka till Lomé och hämta Sanna. Jippie!


Kommentarer
Postat av: Inger

Vad roligt för er alla att Sanna kommer ner nu. Läste här någonstans att ni 1. lärt Marie att göra köttbullar 2. att ni funderade på att öppna ngt i gårdshuset. 3.det är lika med köttbulleskrubb.

Sälj svenska köttbullar med potatismos(nästan som togos nationalrätt). Borde inte det bli succe.

Kramar i massor från oss nordbor.

2010-10-02 @ 10:41:32
Postat av: kerstin eknor

Hej.

Det verkar som om det hela tiden händer något hos er.Så skönt för er att kunna använda poolen.Nu när Sanna kommer kommer ni väl att få en helt ny trädgård hon har säkert en massa bra ideer.

Kraaam

2010-10-02 @ 21:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0