Viens ici



Har du aldrig varit i Afrika?
Är du sugen på det?
Det kommer aldrig ett bättre tillfälle.

 

Kommentarer
Postat av: kerstin eknor

Jag tar vara på tillfället jag kommer. Det är världens bästa stund när jag får vara med er en stund på bloggen. I mitten av oktober så ska jag ta mina sprutor. Än så länge allt så teoretiskt men men det ändra sig så småningom. Rätt som det är så kommer dagen då det är dags Säg gärna till ungarna att dom kan skriva önselistor till mig helst på mailen KRAM till er alla

2010-09-29 @ 16:39:40
Postat av: Ingrid Kallrén

Hej Jenny, William och hela familjen!

Å vad kul att ni bloggar och delar med er så frikostigt av er tillvaro i Togo! När jag läser förflyttas jag utan svårighet till huset, stranden, värmen, ljuden, moppetrafiken, människorna ... Hur är det med Marie, Emanuel, Mama...? Och Sogo och Zondèdè, finns alla kvar? Hälsa att jag använder deras cd på afrikansk dans som jag leder på söndagar i Nora! Hur är det med strandlinjen, du berättade att den kryper uppåt?

Jag lystrar lite extra på pratet om danskurs! Jag deppar eftersom min planerade Senegalresa är inställd då UD avråder pga oroligheter i Casamance-området dit vi skulle. Tänk om jag skulle rikta blicken mot Togo i stället!

Bästa hälsningar och lyckönskningar!

Ingrid Kallrén

2010-09-29 @ 22:32:19
Postat av: jenny

Vi planerar att ordna två dansveckor här. Vad sägs om mars- april? Passar det dig Ingrid? Vad säger ni andra? hjälper ni till och marknadsför det?

2010-09-29 @ 22:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0